Walk your dinner
Gemarineerde zalm parfait van groene kerrie pinda
Ready to serve
Parel van foie gras – gebakken appel – peperkoek
Ready to serve
Croque van gerookte forel – truffel – oud brugge kaas
6 min in voorverwarmde oven 180°C
Warm gegratineerde oester
9 min in voorverwarmde oven 180°C & op het einde de grill kort eventjes aanleggen
Garnaalsoepje met koffieschuim
Soepje opwarmen op het vuur. Dresseer ze in de kommetjes en nadien nog een lepeltje koffieschuim (koud) bijvoegen.
Vitello Tonato
Ready to serve
Stoofpotje mini coquille – fijne wintergroenten
16 min – 18 min in voorverwarmde oven van 180°C (na uithalen de oven op 170°C zetten voor het volgend gerechtje)
Cannelloni van pulled pork, jus van boschampignon
22 min in voorverwarmde oven van 170°C. Dresseer de cannelloni met groentjes en saus in de kommetjes & werk af met de takjes.
Brownie chocolade framboos
Ready to serve
Losse gerechten
Koude hapjes per stuk
Ready to eat
Warme hapjes per stuk
8 à 10 min in een voorverwarmde oven van 180°
Klassiekers
Warm gegratineerde oester – 9 min in een voorverwarmde oven van 180°
Warm gegratineerde coquille – 8 min in een voorverwarmde oven van 180°
Mini quiche zalm tomaat – 7 min in een voorverwarmde oven van 180°
Mini pizza zeevissersvangst – 7 min in een voorverwarmde oven van 180°
Vissers bladerdeeghapje – 6 min in een voorverwarmde oven van 180°
Croque pesto zalm kruidenkaas – 6 min in een voorverwarmde oven van 180°
Croque truffel forel- 6 min in een voorverwarmde oven van 180°
Tapas Kroketjes
4 min frituren op 170°
Alloo Kroket
5 min frituren op 170°
Warme voorgerechten
Vispan Thermidor – Klein 18 min – Groot 25 min – in een voorverwarmde oven van 180°
Tongrolletjes in kreeftensaus met spinazie en boschampignons – Klein 18 min – Groot 25 min – in een voorverwarmde oven van 180°
Coquille schelp Vis Ateljee met risotto – 15-18 min in een voorverwarmde oven van 175°
Coquille schelp Normandisch – 15-18 min in een voorverwarmde oven van 175°
Noordzee visschelp – 15-18 min in een voorverwarmde oven van 175°
Bouillabaisse Rouille kaastoast – vis 18 min & toast 3 min in een voorverwarmde oven van 170°
Origami kabeljauw mini coquille rivierkreeft beurre blanc saus – 14 min in een voorverwarmde oven van 170°
Cannelloni van varkenswang, just van wilde boschampignons – 22-25 min in een voorverwarmde oven van 170° nadien dresseren en afwerken met takje & thijm crumble
Hoofdgerechten
Vispan Thermidor – Klein 18 min – Groot 25 min – in een voorverwarmde oven van 180°
Tongrolletjes in kreeftensaus met spinazie en boschampignons – Klein 18 min – Groot 25 min – in een voorverwarmde oven van 180°
Paëlla van de chef – Klein 18 min – Groot 25 min – in een voorverwarmde oven van 180°
Bouillabaisse Rouille kaastoast – vis 18 min & toast 3 min in een voorverwarmde oven van 170°
#zotvankreeft
Kreeft van de chef – 18 min in een voorverwarmde oven van 160°
Kreeft met getomateerde kruidenboter – 20 min in een voorverwarmde oven van 170°
#zotvankaviaar
pomme moscovite – 20-25 min in een voorverwarmde oven van 175°